Tante Beun info Hoi, leuk dat je op mijn site bent! 

Ik maak graag persoonlijke prenten. Groot als kijkplaat met veel detail in een baklijst of klein als kaart voor je onderneming. Alles is mogelijk, denk aan je huis, je familie, je vakanties, je huisdier, je knuffels, je hobby, je winkel, 50 typische eigenschappen en dingen voor een jarige vriend/vriendin... Leuk als cadeau, als herinnering of als origineel communicatiemiddel. Bel of mail me. Ik denk graag met je mee! 

Samen met Rian Ontwerp en Berix Interieur deel ik een gezellige werkplek 'In de Creatieve Hoek'. Deze bevindt zich in de wijk de Belcrum, de creatieve hotspot van Breda. Hier werken we aan onze eigen opdrachten, maar regelmatig komen onze expertises ook samen in een project. Momenteel ben ik ook bezig met het opzetten van workshops. Met 6 personen kan je prima bij ons terecht! 

Mijn partner David Rozemeyer is fotograaf en met hem werk ik soms mee aan fotoshoots. Conceptontwikkeling, productie, styling.

Samen hebben wij het boek 'Misschien was je vandaag wel geboren...' gemaakt. Een verhaal rond de 20 weken echo over ons eerste kindje. Het boek over Knoet, daarom noemen wij het ook wel 'het Knoetboek'.

Ook te vinden op deze site en per mail te bestellen voor € 24,95.

Je kunt mij bereiken op 06-24768844 of via tantebeun@icloud.com

Vriendelijke groet Tante Beun (Yvonne Gebbe)

www.rozemeyer.nl

www.rianontwerp.nl

www.berixinterieur.nl

www.pepijnzwart.nl


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston